Snoepautomaat

Snoepautomaat kopen of huren Enkele eigenschappen;

- een uitgebreid gamma candybars,   gebakjes, wafels en chips
- verpakking: diverse groottes volgens   marktaanbod.
- kwaliteitsmerken candybars zoals:
  Mars, Grany, Prince, Lu, Leo, Twix,   Bounty, Mentos, Meurisse, Cote d'Or,   Snax, M&M's, etc.
- Chips:Croky - Lays - Smiths

Capaciteit van 150 tot 700 stuks per snoepautomaat met maximum van aantal selecties, naargelang het toetsel, van 15 tot 50 producten per automaat.


Snoepautomaat kopen of huren
 

Automaat voor snacks en versnaperingen.

De indeling van de snoepautomaat zullen wij in samenspraak met u afstemmen. Uiteraard kan er ten alle tijden aanpassingen worden gedaan en zullen wij nieuw geļntroduceerde produkten binnen de markt ook in de snoepautomaat toevoegen mits hier vraag naar is.
De automaat heeft voor de zoetwaren een elektronisch geregelde luchtkoeling die u kunt programmeren tussen 12 en 20 °C en is vanzelfsprekend voorzien van een uitmuntende techniek. De grote capaciteit van de snoepautomaat en de mogelijkheden om een ideaal assortiment samen te stellen maken van deze automaat een ideale medewerker.
 

Voordelen van onze Snoepautomaat?

Provending is een moderne automaten- en horecagroothandel voor de KMO, sport- en bedrijfskantines en de horeca. Kom voor een vrijblijvend bezoek naar onze showroom in Tessenderlo. (U kunt hiervoor een afspraak maken) Hier treft u het uitgebreide automatenassortiment aan van onze firma. U kunt er vrijwel het gehele gamma professionele automaten zien, voor zowel klein- als grootverbruik. De speciaal daarvoor opgeleide medewerkers van onze technische dienst zorgen voor de installatie en onderhoud van automaten of voor snelle en betrouwbare reparaties.


Biljetautomaat Broodautomaat Sigarettenautomaat Snoepautomaat Koffieautomaat Prijs Automaatverhuur - Huren Frisdrankautomaat Prijs Automaat Kopen - VerkoopContactgegevens:

AUTOMATEN CENTER
Centrum Zuid 2016 B1
3530 Houthalen
Tel: +32/(0)11 34 10 00


© 2011-2012 Automaten - Alle rechten voorbehouden. - Meer leads door TradeForce bvba.